Man, Board, Drawing, Muscles, Strong, Weak, Chalk

Als u echt serieus bent over het hebben van een technische voorsprong overweegt u waarschijnlijk om lid te worden van een dure sportschool, met de nieuwste machines, veiligheidsuitrusting en een recreatieprogramma. Maar betekent naar de sportschool gaan dat er geen gezonde manier is om fit te blijven? Het antwoord op de vraag is ja, absoluut! Krijgskunst en Karate zijn niet alleen de fysieke training maar ook de spirituele aanvulling van de  Personal trainer Ridderkerk.

Karate biedt een Kos-beweging bewegingsregime dat is gebaseerd op eiwitten. In het algemeen, als je besluit je aan te sluiten bij een karate dojo, heb je de garantie dat je zult aankomen of afvallen, afhankelijk van hoeveel je eet en drinkt. Kleine, regelmatige maaltijden, met veel fruit en groenten zijn de anti-gewichtstoename middelen, maar als je snel resultaten wil boeken, zal je met calorierijk, sterk bewerkt voedsel nergens geraken. Zelfs als u aankomt, zult u meer aankomen als u in de dojo bent dan wanneer u naar het plaatselijke winkelcentrum gaat.

We moeten allemaal ergens beginnen, en maar weinig mensen, ook vechtsporters, worden gezond geboren. Het is aan jou om in vorm te komen door de onderstaande adviezen op te volgen. Als je begint met trainen door de juiste technieken op de juiste manier te gebruiken en erbij blijft zul je in vorm komen. Als u minder eet, zult u er slanker en zelfverzekerder uit gaan zien.

Begin met kleinere gewichten en hogere herhalingen. Door de gewichten licht te houden kunt u zich richten op het ontwikkelen van uw functionele spieren. Dit zijn de spieren die u in uw dagelijks leven zult gebruiken. Zij zullen u de allerbeste resultaten geven. Het belangrijkste om te onthouden over uw trainingen, is om consequent te blijven. Overtraining zal je geen resultaten opleveren. Je moet je houden aan wat je begint.

Je moet in vorm zijn om de technieken uit te voeren. Als je niet de kracht en het uithoudingsvermogen hebt, zul je niet in staat zijn om je vechtsport technieken te laten werken. Jiujitsu is een zeer technische sport die een zeer hoge mate van fitness vereist. Je lichaam moet in topvorm zijn om de bewegingen uit te voeren. Als je niet in vorm bent, is het raadzaam om een paar maanden voorbereiding te nemen voordat je met je beoefening begint. Het is heel belangrijk om in vorm te blijven. Als u niet in vorm bent, zult u niet in staat zijn om de bewegingen uit te voeren en de wedstrijden te winnen.

Als je op zoek gaat naar een professionele dojo om te trainen, moet je bereid zijn om regelmatig in de dojo te trainen. Je zult in vorm moeten blijven omdat het programma zeer technisch en veeleisend is. Je moet fit genoeg zijn om de bewegingen uit te voeren en de technieken te laten werken. Elke dag heb je een specifieke workout en je doet elke keer hetzelfde. In het begin zul je misschien wat pijn hebben, maar naarmate de training vordert, zul je beter worden.

Als je niet in de dojo wilt trainen, kun je dat ook met een partner doen. Zoek een plek om te trainen waar veel ruimte is. Je zult meer trainen dan wanneer je in een dojo traint, omdat Martial Artist ook mensen zijn met normale cycli, geen machines. In tegenstelling tot door machines gebouwde atleten, die elke beweging kunnen maken voor elke lengte van tijd. Kracht en uithoudingsvermogen worden opgebouwd door een regelmatig oefeningsregime. Na ongeveer een maand trainen in de sportschool raak je gewend aan het regime en vind je het gemakkelijk om te doen.

Karate richt zich ook voornamelijk op het trainen van de benen, maar het biedt ook oefeningen voor andere delen van het lichaam. De borst en andere trainingsonderdelen krijgen een secundaire prioriteit omdat het algemene doel van het programma een gezond hart en gezonde longen is. Na een aantal maanden dit programma regelmatig te hebben gedaan zult u zich geweldig voelen, niet alleen omdat u een alternatief heeft voor de sportschool, maar door de hoeveelheid uithoudingsvermogen die u gaandeweg ontwikkelt. U zult andere mensen zoals u vinden door aan de lessen deel te nemen. Sommige mensen nemen gewoon niet de tijd om in vorm te komen en gezonder te worden, wat helemaal niet erg is. In je twintiger jaren zou je moeten beginnen betrokken te raken bij Martial Arts om te begrijpen hoe het je leven kan beïnvloeden. Ga je gang en probeer het. Het is iets dat je echt zult waarderen en bevredigend zult vinden.

Categories: Main