Sportschool Rotterdam

Er zijn veel sportscholen in Rotterdam, maar waar moet je beginnen? Wat voor soort workout ervaring en apparatuur heb je nodig? Heb je tijd om naar de sportschool te gaan? En hoeveel geld heb je om uit te geven? Als je op al deze vragen JA hebt geantwoord, dan is The Beast de plek voor jou! Bij The Beast geloven we dat iedereen in staat moet zijn om zijn fitnessdoelen te bereiken, ongeacht zijn niveau. Van beginnende trainees tot topatleten, iedereen is hier welkom! Dit geldt niet alleen voor onze leden – ook iedereen die via training of werk in contact komt met The Beast vindt hier een thuis. Het niveau van onze trainers en leden is alles overtreffend, dus als er iets opvalt als de beste sportschool in Rotterdam, dan is het dat wel! Hoewel er veel goede sportscholen in Rotterdam zijn, vonden wij de onderstaande vijf die er echt uitsprongen. Als je het ons vraagt, zijn het allemaal fantastische plekken om te trainen – dus zonder verder oponthoud… Laten we eens een kijkje nemen in de top 5 sportscholen in Rotterdam!

Training in de sportschool van Rotterdam

The Beast is een indrukwekkende fitnessclub met een indrukwekkend aanbod aan lessen, toestellen en maten voor alle fitnessniveaus. De club beschikt over 18 toestellen en meer dan 100 stuks cardio- en weerstandsapparatuur. We hebben alles van basis roeiapparaten tot functionele gewichtsmachines, incline en decline machines, steppers, stepclimbers en nog veel meer. We hebben ook een breed scala aan cardio-apparaten om u op de been te houden, waaronder fietsen, rackets, jumpers, roeimachines en nog veel meer. Je kent ons misschien nog wel van onze blogpost over de beste outdoor gym in Rotterdam. We zijn zo blij om ons nieuwste lid van de club te presenteren, de indoor gym! De UnderGround is een veelzijdige sociale ruimte met een capaciteit van 350 personen. Het is perfect voor vergaderingen, groepstraining, of gewoon chillen met je vrienden. De ruimte is voorzien van airconditioning, gratis high-speed internet en een volledig functionele fitnessruimte met vrije gewichten en machines.

Onze flexibele abonnementen

Bij The Beast geloven we in flexibele prijzen. Hoewel de lidmaatschappen vrij prijzig zijn, heb je toch gratis toegang tot alle lessen en machines. Je kunt een maand lang een full-access pas krijgen voor €69, inclusief toegang tot alle machines en lessen die je wilt, en een gratis lunch. Voor €5 extra per maand krijg je toegang tot ons exclusieve 100% biologische, no-fuss trainingsprogramma, dat op maat gemaakt is om je te helpen je fitness doelen te bereiken. We noemen dit het “Alles in één” abonnement.

Boek nu uw gratis proeftraining in onze sportschool in Rotterdam

Als u op zoek bent naar een gratis proef van onze geavanceerde training, onze gratis proef is beschikbaar op een beperkt aantal machines. Echter, als u op zoek bent naar een vrijblijvende, geen-druk-proef van onze geavanceerde training – kom dan vandaag nog bij ons langs! Wij zouden u graag laten zien hoeveel vooruitgang u in zo’n korte tijd hebt geboekt. Wij zijn hier om u te helpen uw fitness doelen te bereiken en we hebben een speciaal pakket speciaal voor dat! Maak je klaar om de beste training ooit te ervaren! Onze gratis proefperiode is beperkt tot 2-3 minuten op elke machine, en u krijgt een volledige evaluatie van uw techniek en een persoonlijk trainingsplan voor de komende zeven dagen. Met onze geavanceerde training ontvangt u een persoonlijk plan dat is gebaseerd op uw vaardigheidsniveau en de apparatuur die u gebruikt. Onze leden krijgen exclusief toegang tot dit programma als onderdeel van hun lidmaatschap, dus u zult het niet in brochures of advertenties aantreffen.

Categories: Main