Als je wilt gaan hardlopen, zul je eerst moeten nadenken over wat je gaat doen. Ga je hardlopen? Naar een sportschool gaan? Naar de sportschool? Ga je gewoon op de weg rennen? Je moet eerst beslissen wat je gaat doen, voor alles.

Je moet beslissen of je in een winkel gaat rennen, of dat je naar buiten gaat rennen. Je moet beslissen of je het op afstand of in een tijd gaat doen. De beslissing die je neemt over of je gaat hardlopen of wandelen, zal je helpen beslissen wat je hierna gaat doen.

U hoeft zich niet depressief te voelen als u geen keus heeft. Je begint met hardlopen als je minimaal 20 bent. 232.622. Er zijn een paar. Sommigen zijn al begonnen met hardlopen toen ze in de veertig waren.

Iedereen kan rennen. Er zijn sommigen die niet voldoende gezond of sterk genoeg zijn om het begin te maken, en ze zullen niet beginnen. Echter, naarmate de afstand groter wordt, komt er een dag dat je wel wilt hardlopen. Je kunt zo weinig als een mijl beginnen en uiteindelijk doorgroeien naar meer.

Ieder van jullie die wil rennen, krijgt de informatie die je nodig hebt. Je zult verschillende gebieden kunnen vinden – hoe te beginnen, hoe veilig te rennen, wat te eten, hoe je van verwondingen en vergif kunt blijven. Het is belangrijk om de informatie te vinden die bij u past. U heeft mogelijk een knieblessure gehad; of wilde rennen om op gewicht te blijven. Wat uw reden ook is, u wilt niet in slechte conditie beginnen of uw gezondheid in gevaar brengen.

Naarmate je training vordert, zul je je sterker voelen en meer verlangen hebben om verder te rennen. Er zijn veel vieringen voor het voltooien van de reis. Het is een geweldige prestatie om je GPS-eenheid van 1.000 pond aan de finish te zien.

Gelukkig nieuwjaar!

Categories: Main