Coach Eindhoven
Een personal trainer kan een grote investering in uw gezondheid zijn, vooral als u voor het eerst traint of als u afwisseling in uw huidige routine wilt aanbrengen. Maar met zo veel personal trainers en verschillende trainingsstijlen om uit te kiezen, hoe weet u welke de juiste is voor u? Werken met een personal trainer is waarschijnlijk de meest effectieve manier om uw fitnessdoelen te bereiken.

Coach in Eindhoven

Een goede coach in de regio van Eindhoven zal je motiveren om jezelf te pushen en je doelen te bereiken. Wanneer u traint met een personal trainer, zal hij of zij kijken hoe u gewichten tilt, verschillende oefeningen doet, loopt op een loopband, enz. en zal zien hoe u vooruitgang boekt en zal weten of u iets verkeerd doet of dat u te veel druk op bepaalde spieren legt. Als u traint met een goede personal trainer, zult u zich op uw gemak voelen om vragen te stellen en hem of haar te laten weten als u pijn voelt of als u spierpijn of gewrichtsstijfheid ervaart.

Vraag om het portfolio of de voor-en-na-foto’s van de trainer te zien.

Een goede personal trainer houdt een gedetailleerd logboek bij van uw fitnessvorderingen en kan u kopie├źn tonen van de fitheidstests die u deed aan het begin en op het einde van uw gezamenlijke training. Hij of zij zal u ook voor- en nafoto’s kunnen tonen van vroegere klanten die met succes zijn of haar diensten hebben gebruikt om een gezondere levensstijl te bereiken. Als een trainer weigert om je foto’s of een verslag van je vooruitgang te tonen, beschouw dit dan als een rode vlag en wees niet bang om van de relatie weg te lopen.

Zoek uit hoeveel opleiding en ervaring de trainer heeft.

Als u bijvoorbeeld traint voor een marathon, zorg er dan voor dat de trainer die u kiest ervaring heeft met het werken met atleten die zich voorbereiden op marathons. Een ervaren personal trainer moet u kunnen vertellen hoe lang hij of zij al in het vak zit en welke certificeringen hij of zij heeft. Het is ook belangrijk om te vragen naar de ervaring van de trainer met mensen met uw specifieke fitnessdoelen of fitnessuitdagingen.

Categories: Coaching