teambuilding Breda

Bijvoorbeeld, als je een teambuilding evenement hebt en iedereen zit rond een tafel, dan kun je van het ene gesprek naar het volgende springen. Maar als je probeert een gesprek over werk te beginnen, wil je niet in een discussie springen over de aflevering van Game of Thrones van gisteravond. In plaats daarvan wil je het gesprek sturen in de richting van iets neutralers, zoals een teambuilding activiteit die je hebt voorbereid.

Weet wanneer je grappig moet zijn.

Het is leuk om het ijs te breken met wat grappige grappen, maar je moet het niet overdrijven. Als u begint te schelden op collega's, loopt u het risico dat u hen van u vervreemdt en dat u het moreel van het team schaadt. Bovendien, als je de ene dag heel grappig bent, kan het voor je team een verrassing zijn als ze de volgende dag niet meer om je kunnen lachen.

Aan de andere kant, als je helemaal niet grappig bent, loop je het risico dat je het ijs breekt met ongemakkelijke stiltes en dat mensen zich nog ongemakkelijker gaan voelen dan ze al doen. Dus, houd je gevoel voor humor onder controle en je zult het prima doen.

Gebruik speurtochten.

Speurtochten kunnen een geweldige manier zijn om het ijs te breken op je volgende teambuilding evenement. Ze lijken een beetje op ijsbrekers, maar je hebt een heel team dat samenwerkt om een uitdaging op te lossen.

U kunt verschillende soorten speurtochten gebruiken om het ijs te breken. Zo kun je bijvoorbeeld speurtochten gebruiken om het ijs te breken met een teamlid dat misschien in een ander team zit. Op die manier kunnen ze samen met hun teamgenoten plezier maken. Je kunt speurtochten ook gebruiken om het ijs te breken met een onderwerp waar je een gesprek over wilt beginnen.

Probeer een groepsdiscussie.

Groepsdiscussies kunnen een geweldige manier zijn om het ijs te breken op uw volgende teambuilding evenement. U kunt ze gebruiken om gesprekken op gang te brengen of om nieuwe onderwerpen te introduceren waar u met uw team over wilt praten.

Voordat u met een groepsdiscussie begint, moet u ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij het onderwerp waarover u een gesprek wilt beginnen. Als u probeert het ijs te breken met een bepaald onderwerp zoals werk of sport, zorg er dan eerst voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt om over dat onderwerp te praten.

Conclusie.

Als u het ijs wilt breken op uw volgende teambuildingsevenement, zijn er een paar trucs die u kunt proberen. Of u nu het ijs probeert te breken met een bepaald onderwerp of gewoon een gesprek wilt beginnen, deze trucs moeten u helpen de bal aan het rollen te krijgen.

Ook als u de teambuilding na het evenement wilt voortzetten, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. U kunt bijvoorbeeld lunchafspraakjes of etentjes organiseren met uw collega's. U kunt ook proberen om teambuilding activiteiten te organiseren, zoals teambuilding uitdagingen of teambuilding games.

Categories: Main